Overzicht » Koffie Starbucks surprise

Koffie Starbucks surprise

koffie surprise maken#81 Koffie Starbucks surprise: Heb je iemand die het voortdurend heeft over populaire koffieketens of de dag niet kan starten zonder een kopje koffie? Dan is een koffie surprise een leuk idee.

 

  • Benodigdheden: Lege rechte fles, gekleurd papier, kranten, stiften of verf, klein stukje karton
  • Tools: behanglijm, schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: In de beker

Handleiding Starbucks Koffie surprise

Aan de slag: Knip de lege fles open, probeer zoveel mogelijk eraan te laten. Afhankelijk van het formaat kan je of papier om de fles rollen en dit vast lijmen of je kan de koffie surprise beplakken met papier-maché dit geeft een iets steviger koffie surprise maken resultaat.

Mocht het niet gelukt zijn om een goede rechte fles te vinden voor jouw koffie surprise dan kan je de vorm nog aanpassen met karton. om dit te maken knip je een rechte strook en twee cirkels uit die je vervolgens aan elkaar bevestigd.

Zodra de koffie surprise de gewenste vorm heeft laat je hem goed drogen. Pak hierna je verf en verf de koffie surprise hierna in een leuke kleur (Bijv. in de kleur van de koffie beker die hij/zij vaak gebruikt). Je kan i.p.v. verf ook gebruik maken koffie surprise makenvan gekleurd papier, dit is vooral handig als je geen gebruik hebt gemaakt van papier-maché (bepaalde soorten verf blijft moeilijk zitten op flessen).

Gebruik het karton om een passende bodem te maken indien je gebruik maakt van een fles voor jouw koffie surprise. Plak deze vervolgens vast aan de onderkant stop nu het cadeau via de bovenkant in de beker.koffie surprise maken

Knip vervolgens nog een stuk karton uit, zorg ervoor dat dit stuk lichtelijk in de beker zelf past, op deze manier kan je het laten lijken alsof er bijvoorbeeld koffie in zit. Vergeet dan niet de bovenkant van dit stuk te kleuren in de kleur van koffie, of plak hem vol met watjes, alsof er slagroom op zit.

2 gedachten over “Koffie Starbucks surprise”

Plaats een reactie