Overzicht » Klok surprise maken

Klok surprise maken

35) klok surprise maken Klok surprise maken: is de persoon op jou lootje vaak te laat? Of juist altijd stipt op tijd? Of heb je precies die ene persoon die super dol is op het verzamelen van klokken? Dit zijn allemaal goede redenen om een klok surprise te maken!

 

  • Benodigdheden: doos of karton, ijzerdraad of satéprikkers, papier, verf, flessendop
  • Tools: lijm, schaar en/of stanleymes, verfkwasten, rape
  • Verstopplek: achter de klok surprise

 Aan de slag

Aan de slag: het maken van een klok surprise is niet heel moeilijk maarklok surprise maken wel leuk, je kan de klok in allerlei vormen en maten maken en je hebt dus zelf veel te zeggen over hoe de kok er precies uit komt te zien. Kijk bijvoorbeeld eens op internet naar alle soorten klokken die er verkocht worden. Door het woord “design” toe te voegen aan je zoekwoorden zul je hele andere en unieke klokken vinden die jij kan gebruiken voor jouw klok surprise.

Pak een kartonnen doos in een vierkant of rond figuur, mocht je deze niet hebben of niet het figuur hebben wat jij graag wilt knip dan zelf uit karton wat jij wilt hebben, het mooiste is als het geen plat iets wordt zodat je jouw cadeau achter de knop surprise kan verstoppen.

Verf de doos vervolgens in een witte of zwarte (of de kleur van jou speciale klok) kleur, je kan met tape randen aanbrengen indien jouw klok surprise dit nodig heeft, je kan ze ook erop verven.

Maak de cijfers op de klok surprise, de ene klok gebruikt alle cijfers en klok surprise maken andere klokken hebben bijvoorbeeld alleen 4 cijfers erop staan (3,6,9,12) het is natuurlijk geheel aan jou welke cijfers je maakt en waar je ze precies neerzet.

Pak een flessendopje en zet deze in het midden van je klok surprise en lijm deze vast, verf hem desnoods in een andere kleur indien je dit wilt, plak hierna de satéprikkers of het ijzerdraad op de flessendop in het midden van je klok surprise.

klok surprise makenKnip uit papier twee pijltjes die je vastmaakt bovenop de satéprikkers of het ijzerdraad dat al vast zit aan je klok surprise.

Mocht je nog extra details willen toevoegen dan kan je dit doen maar je klok surprise is in principe geheel af .

Plaats een reactie