Overzicht » iPod surprise maken

iPod surprise maken

iPod surprise maken #65 iPod surprise maken: Ondanks alle moderne telefoons zijn er nog mensen die altijd hun iPod meenemen en deze gebruiken voor het luisteren naar hun favoriete muziek. Voor deze mensen kan je een iPod surprise maken.

  • Benodigdheden: rechthoekige kartonnen doos, gekleurd papier, verf, karton, touw, flessendopjes, krantensnippers, zwarte stift
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: achter het iPod scherm

Handleiding iPod surprise

Aan de slag: Een iPod surprise is één van de makkelijkere surprises om te maken, je pakt je kartonnen doos en begint met deze te verven in jouw gewenste kleur. Kies hiervoor bijvoorbeeld de favoriete kleur van de persoon op jouw lootje of combineer allerlei kleuren om een kleurrijke iPod surprise te maken.

Zodra de gehele doos geverfd is in één egale kleur vul je de doos met kranten snippers en verstop je jouw cadeaus ertussen, voeg desnoods wat fop cadeaus toe of plak ze vast aan de randen zodat ze moeilijker te vinden zijn. Zodra alles in de doos zit plak je deze dicht meiPod surprise makent lijm.

Nu is het tijd om te beginnen met jouw vellen papier, voor het scherm heb je een wit vel papier nodig, als je graag zoveel mogelijk kleur in jouw surprise wilt verwerken (zie voorbeeld) dan kan je achter het scherm een groter vlak plakken en deze achter het scherm en het bedieningspaneel plakken van jouw iPod surprise.

Om de knoppen op de iPod surprise iets meer 3d te maken kan je jouw gekleurde papier plakken op een stuk karton voordat je hem aan de iPod surprise bevestigd, dan springt het net iets meer naar voren.

Zodra het scherm en de knoppen op de iPod surprise zitten is het tijd om de finishing touches te maken, pak jouw zwarte stift en teken de juiste afbeeldingen op de knoppen en schrijf een afspeellijst uit met alle favoriete liedjes van hem/haar of teken de voorkant vaneen album die hij/zij vaak luistert.

iPod surprise makenVoor de oordopjes pak je jouw stukken touw, knip uit karton en gekleurd papier een rondje of hartje en plak dit aan elkaar vast, plak nu het stuk touw aan de onderkant van het karton en plak vervolgens het flessen dopje ook vast aan het karton.

Je iPod surprise is nu zo goed als klaar!

Plaats een reactie