Overzicht » iPhone surprise maken

iPhone surprise maken

iPhone surprise maken#64 iPhone surprise maken: Een iPhone surprise maken is niet heel moeilijk maar wel ontzettend leuk voor iedereen die elke serie van de iPhone al heeft gehad en nu al niet kan wachten op de volgende. Ben je zelf niet zo een iPhone fan? Maak dan een gebogen iPhone 6 surprise!

  • Benodigdheden: doos, papier, stiften/verf
  • Tools: schaar, lijm, indien verf: verfkwasten
  • Verstopplek: in de iPhone surprise

Handleiding iPhone surprise

Aan de slag: Om een platte iPhone surprise te maken kan je dezelfde instructies opvolgen als die van de iPad surprise (nr. 63). In deze uitleg maken we een iPhone surprise met een iets groter formaat voor grotere cadeaus.

Bepaal voordat je begint welke iPhone je gaat namaken, zo kan je kiezen voor een iPhone surprise van de iPhone 7,8,9,x of juist de nieuwere 11, of 12. Maar je kan er ook voor kiezen om zelf eentje te bedenken en de iPhone 9 te maken als iPhone iPhone surprise makensurprise.

Om te beginnen pak je jouw gekozen kartonnen doos, het spreekt natuurlijk voor zich om een doos aan te schaffen of te gebruiken die al lijkt op de vorm van de iPhone surprise die jij wilt maken, mocht je deze niet kunnen vinden knip jouw kartonnen doos dan in en maak hem zo dat hij het juiste formaat heeft.

Zodra je tevreden bent met de vorm van jouw iPhone surprise stop je jouw cadeaus in de doos en plak je deze dicht. Pak vervolgens je de vellen papier, probeer vellen aan te schaffen die groot genoeg zijn om de voorkant te bedekken, dit is namelijk een stuk mooier dan wanneer je vellen papier aan elkaar moet plakken.

iPhone surprise makenTeken het formaat uit op jouw vellen papier en pak jouw stiften (of kwasten) erbij en maak de iPhone surprise zo goed mogelijk na, het scherm kan je zwart laten of juist persoonlijke indeling geven voor bijvoorbeeld de favoriete app van jouw persoon na te tekenen of zijn/haar facebook pagina na te maken in de facebook app.

Plak alle vellen op de kartonnen doos en jouw iPhone surprise is klaar! Piece of cake dus!

1 gedachte over “iPhone surprise maken”

Plaats een reactie