Overzicht » iPad surprise maken

iPad surprise maken

iPad surprise maken#63 iPad surprise maken: Veel mensen hebben een iPad en zijn er helemaal weg van, zo hebben ze vaak uren speelplezier van hun iPad en zijn ze er vaak niet achter vandaan te krijgen. Is dit een perfecte omschrijving voor de persoon op jouw lootje? Maak dan een iPad surprise.

  • Benodigdheden: Papier, karton, stiften of printinkt
  • Tools: schaar, lijm
  • Verstopplek: onder het scherm (Platte cadeaus)

Handleiding iPad surprise

Aan de slag: Ook deze surprise is alleen geschikt voor platte cadeaus (bijvoorbeeld een cadeaukaart of spelkaarten). Om jouw iPad surprise zo realistisch mogelijk te maken, maken we hem namelijk zo plat mogelijk.iPad surprise maken

Om te beginnen aan jouw iPad surprise pak je jouw vellen papier, je kan ervoor kiezen om deze zelf in te tekenen of om op Google een “papercraft template” te zoeken en deze simpelweg uit te printen.

Voor wie ervoor kiest het zelf op papier uit te tekenen neem dan een voorbeeld erbij van een echte iPad of een afbeelding van Google. Bij het tekenen van het scherm van jouw iPad surprise kan je ervoor kiezen om deze zwart te laten of om deze in te delen op een persoonlijke manier, zo kan je bijvoorbeeld de favoriete app natekenen van de persoon op jouw lootje.

Zodra je de voor-, achter- en zijkanten van jouw iPad surprise hebt getekend/uitgeprint en hebt uitgeknipt (vergeet niet om plakranden toe te voegen!!) pak je jouw karton. Leg je tekeningen op het karton en teken het formaat uit (incl. plakranden) doe dit met alle vier de kanten van de iPad surprise.

Zodra je alle kanten hebt uitgetekend voor je iPad surprise knip je de vormen uit het karton, vouw de plakranden voorzichtig voor. Je kan nu alvast de zijkanten en de iPad surprise makenachterkant beplakken met jouw iPad surprise tekeningen/printjes. Voor de voorkant knip je in het midden van het stuk karton nog een stuk uit dat zich precies achter het scherm bevindt.

Lijm nu alle stukken karton aan elkaar d.m.v. de plakranden, stop je cadeau door het geknipte gat en plak de voorkant over het gat en het resterende karton van de voorkant. En je iPad surprise is klaar!

12 gedachten over “iPad surprise maken”

Plaats een reactie