Overzicht » Hond surprise maken

Hond surprise maken

06 hond - 16)  Hond surprise maken: Heb jij een echte hondenliefhebber op jou lootje staan? Maak dan een honden surprise, voor een echte dierenliefhebber doet een honden surprise het altijd goed! Verras jou persoon met een aandoenlijk lief hondje waarin jij jou cadeautje verstopt.

  • B06 hond - 2ebenodigdheden karton,wc-rol, ballon, kranten, verf, stof/wol
  • Tools: behanglijm, verfkwasten, tape, lijm/dubbelzijdigtape
  • Verstop plek: in de buik van de hond surprise

Aan de slag: maak van karton een soort cilindervorm, dit wordt het lichaam van de hond surprise. Tape deze goed vast zodat het figuur mooi rond blijft en niet meer los schiet of verplaatst, tape ook alvast de wc rollen vast aan de onderkant, dit moeten de poten van het hondje voorstellen. Je kan de achterkant van het cilinder dichtmaken met een cilindervormig stuk karton of door over het gat heen te maken, mocht je jou cadeau ook hierin verstoppen kijk dan uit dat het cadeau niet aan het tape vast blijft plakken (of juist wel?) voordat je de voorkant van het lichaam ook dichtmaakt kan je hem nog opvullen met krantensnippers zodat het een soort grabbelton wordt.

Pak de ballon en blaas deze in zoverre op dat het in verhouding met het lichaam klopt en lijkt op een hoofd, beplak deze vervolgens met papier mache, afhankelijk van het type hond dat je namaakt maak je met karton een snuit (lang, spits, stomp of kort) en maak dit stuk karton ook met papier-maché vast aan jou honden surprise.

Zodra dit deel droog is bevestig je het aan het lichaam, vergeet niet om een soort nek te maken dit kan je doen met kranten proppen of met een stuk karton die je vast tapet aan de hond of lijmt aan het lichaam een hoofd.

Nu heeft het hond nog een vacht nodig, dit kan je doen dmv een bol wol in kleine stukjes te knippen en vast te lijmen aan het geheel, als je liever minder tijd 06 hond - 3spendeert kan je ook stukken watjes gebruiken en deze over het lichaam verdelen, een stuk stof kan natuurlijk ook uitstekend werken.

Voor een hond surprise met korte haren zou je zelfs de hond kunnen bedekken met dubbelzijdig tape en hem bestrooien met zand, zand is vaak in winkels in allerlei kleuren te krijgen dus je kan een behoorlijk leuke hond maken op deze manier.

12 gedachten over “Hond surprise maken”

  1. maar kan je niet met andere matrialen een hond maken. maar help ik weet wat ik moet maken voor een meisje van 10 jaar maar waar kan ik nog die dozen halen en wat is het makkelijkste om te maken van een meisje van 10 jaar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie