Overzicht » Heks surprise maken

Heks surprise maken

heks surprise maken#42 Heks surprise maken: een heks surprise kan leuk zijn voor de echte griezelliefhebber, is de persoon op jou lootje voordurend bezig met het lezen en bekijken van allerlei griezel en spook verhalen maak dan een surprise in een heks thema.

Overigs kan deze surprise ook gemaakt worden voor de grap; is er recent iets gebeurd zoals een ruzie met de buren of gaat het om je schoonmoeder en lachen jullie altijd om het feit dat andere mensen problemen hebben met hun schoonmoeder? Dan kan je ook als grap een heks surprise maken

  • Benodigdheden: kranten, stok, stro, kippengaas, stof, verf
  • Gereedschap: behanglijm, schaar, verfkwasten, tang
  • Verstop plek: binnenin de heks

Handleiding Heks surprise

Aan de slag: om deze surprise te maken ben je wel wat langer bezig dan met andere heks surprise makensurprises, als je dus om hulp kan vragen doe dit dan vooral. Begin met het kippengaas en de stok, met een tang kan je makkelijker in het kippengaas knippen en scherpe stukjes verwijderen.

Begin met de benen van de heks, omdat de heks in deze surprise zit op een bezemsteel (de stok) zijn de benen licht gebogen, je kan beslissen om te benen niet helemaal rond af te dichten en dit achteraf te doen met papier-maché, knip dan wel alle losse puntjes van het kippengaas zodat niemand zich hieraan kan bezeren.

heks surprise makenVerwerk de stok alvast tussen de heks surprise, door hem door het kippen gaas te steken en de benen licht ertegen aan te klemmen.

Werk door met het kippengaas en maak een rechthoek vorm voor het lichaam van jou
heks surprise. Je kan de armen en het hoofd los ervan maken en zodat je deze rustig kan vormen, de armen gaan uiteindelijk naar de bezem toe, het is dus niet echt nodig om een gedetailleerd handje te maken. Maak de armen gewoon heks surprise makenrechtstreeks vast aan de stok en bevestig ze aan het lichaam.

Bevestig het hoofd ook zodra jij tevreden bent met het figuur.
Bedek nu de heks met kranten en behanglijm, maak een aantal mooie lagen erop aan en verf de heks zodra het papier-maché gedroogd is. je kan met stukken stof ondertussen een hoed en een cape maken die de heks omheeft, de onderkant van de cape knip je karteltjes.

1 gedachte over “Heks surprise maken”

Plaats een reactie