Overzicht » Handtas surprise maken

Handtas surprise maken

 handtas surprise maken 30) Handtas surprise: een handtas is vaak de trots van elke vrouw, of juist de “trotsen” ken jij iemand die voor elke outfit een bijpassende handtas heeft en het niet kan laten om elke week een nieuw handtas te maken? Of is jouw persoon dol op een duur chique merk maar kan ze het tasje zelf niet eens betalen? Maak dan een handtas surprise voor haar in dat merk!

 

handtas surprise maken

  • Benodigdheden: karton, verf, touw
  • Tools: verfkwasten, lijm, liniaal, schaar of stanleymes
  • Verstop plek: dubbele bodem in de tas

Aan de slag

Kies op Google een merk tas surprise die jij wilt maken, er zijn veel merken om van te kiezen dus probeer te achterhalen wat zijn of haar favoriete merk is. voor het voorbeeld gaan we uit van een Louis Vuitton tas.

Pak een groot stuk karton, het mooiste is als je de hele tas in één keer kan uitknippen zodat je niet erg veel hoef te lijmen, afhankelijk van de vorm van de tas die je wilt maken pas je deze uitleg op jouw ontwerp aan.

handtas surprise makenVoor de onderkant van de tas teken je een rechthoek, voor een mooie grote handtas surprise maak je de onderkant mooi groot, teken vervolgens aan de lange kanten van de tas aan beide kanten een gelijk figuur dat overeenkomt met het voor en achteraanzicht van de handtas surprise die je maakt.

Om een makkelijk handtas surprise ontwerp te maken maak jehandtas surprise maken gewoon twee hoge vierkanten waar je bovenin een hendel uittekent, ga terug naar de bodem en teken nu aan de twee zijkanten een driehoek, deze moet even hoog zijn als de tas wordt, als jij al hendels hebt getekend in de tas dan zorg je er dus voor dat de zijkant stopt onder waar het handvat komt.

handtas surprise makenTeken nu aan of de zijkanten of aan het voor en achterkant stuk plakstripjes dit wordt het lijmplekje hoe je de tas zo aan elkaar bevestigd.
Knip het geheel uit en plaats je cadeau op het stuk bodem karton, als je een dubbele bodem wilt in je tas ontwerp verwerk je die er meteen in terwijl je de tas dichtplakt handtas surprise maken

aan de plakstrips. Bevestig het stuk touw eraan als schouderhendel. Kleur of print vervolgens het LV patroon op de tas.

2 gedachten over “Handtas surprise maken”

Plaats een reactie