Gitaar / muziek surprise maken

By   september 28, 2014

46) Gitaar / muziek surprise maken: Voor de echte muzikant kan je een gitaar surprise maken, probeer de gitaar surprise zo realistisch mogelijk te maken zodat elke gitaarspeler het direct herkennen. Een gitaar maken is ook leuk voor iemand die echt dol is op rockmuziek en/of metal.

  • Benodigdheden: kranten, kippengaas, karton, visdraad, verf
  • Tools: tang, schaar, behanglijm, verfkwasten
  • Verstopplek: binnenin de gitaar surprise

 Handleiding

Aan de slag: begin met het kippengaas, hiervan maken we de basis van de gitaar. Vorm het kippengaas voorzichtig, kijk hierbij goed uit voor je vingers want kippengaas kan behoorlijk scherp zijn, let dus ook erop dat je de uitstekende puntjes wegknipt zodra je klaar bent met het maken van de vorm van de surprise.

Het langere deel van de gitaar kan je maken met karton, dit is makkelijk  tussen het kippengaas te plaatsen.

Afhankelijk van wat voor je gitaar surprise je maakt maak je bovenkant vast, dit kan je weer doen met kippengaas maar ook met karton, echter zal het doen met kippengaas net iets makkelijker zijn dan met karton het correcte figuur uitknippen en aan elkaar te plakken

Nadat jouw gitaar surprise het gewenste model heeft pak je jouw
behanglijm en kranten. De kranten knip je in strookjes en gebruik je vervolgens om de gitaar surprise mee te bedekken. Je maakt de kranten nat met de behanglijm en vervolgens plak je het op je surprise.

Zodra de surprise helemaal bedekt is en je het kippengaas of karton niet meer ziet laat de jouw gitaar surprise drogen, zoek in de tussentijd wat voorbeelden op van gitaren op google deze kan je zo gebruiken als verf voorbeeld.

Zodra de gitaar droog is pak je jouw verf en verfkwasten en verf je het geheel. Gebruik je visdraad om de gitaar surprise snaren te geven. Als je wat karton over hebt kan je ook een kleine plectrum maken die erbij past.

Gitaar / muziek surprise maken
3.6 (72.63%) 19 votes

2 Comments on “Gitaar / muziek surprise maken

  1. Sanne

    Het is echt een super goed idee ik ben hem voor een meisje uit mijn klas aan het maken, Topie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rekensom *