Overzicht » Game surprise maken

Game surprise maken

05 gamer - 1 5)  Gamer surprise: gamers zijn er steeds meer en op steeds meer consoles, weet jij waarop jou persoon veel op gamed? Maak dan een game surprise, dit idee is ideaal voor wanneer jij niet precies weet welk speel jou lootje momenteel speelt, het idee is om een joystick of een controller surprise te maken.

  • Benodigdheden:  Doos, verf05 gamer - 2
  • Tools: kwasten, schaar, tape/lijm
  • Verstopplek: in de controller

Aan de slag: besluit welke controller jij na wilt maken, mocht je het te moeilijk vinden lijken om bijvoorbeeld een sonyplaystation controller surprise te maken besluit dan om een iets oudere controller na te maken, het is namelijk geheel aan jou om de doos zo te vormen zodat het lijkt om de controller die jij namaakt.

Één va de makkelijkere controllers om na te maken is de Nintendo 8-bit controller surprise, mocht je niet weten hoe deze eruit ziet google dan even een afbeelding.

Om deze controller na te maken hoef je enkel alleen een rechthoek vormige doos te zoeken en deze te verven in de bijpassende kleuren, op het iets meer 3d te maken kan je met flessen dopjes de knoppen namaken of met stukjes karton.

Mocht je toch kiezen voor een moeilijkere controller zoals de playstation 3controller surprise pak dan een iets bredere doos, knip onderin lichtelijk het karton in zorg ervoor dat je aan beide kanten ruimte over hebt zodat je het karton naar benden kan vouwen om op deze manier de handvaten na te maken. Doe hetzelfde aan de 05 gamer - 3bovenkant van de doos maar zorg er hier voor dat de knopjes die zich aan de bovenkant van de controller bevinden nagemaakt worden. Je kan ervoor kiezen om dit aan de achterkant te herhalen, maar je kan de achterkant ook prima recht laten, het aankleden van de voorkant is immers het belangrijkste en het leukste.

13 gedachten over “Game surprise maken”

  1. Bij onze surprise is het zo bij hobby heeft die gene gamen maar op alles (bijna alles ) kan je gamen uds ik weet niet eigenlijk welke gamecontroller ik nou zou maken ik gewoon de Nintendo 8 bit denk ik
    En dan niet zou ik de oude versie van playstation controller

    Beantwoorden

Plaats een reactie