Overzicht » Furby Surprise maken

Furby Surprise maken

Furby surprise maken#87 Furby Surprise: Furby is geweldig schattig en weer helemaal terug in een moderne variant! Wie houdt er nou niet van Furby? Sinds Furby samen werkt met allerlei apps is een Furby surprise bijna altijd wel een goed idee, het is giga modern en super schattig of juist super stoer. Voor jouw surprise kan jij makkelijk een Furby maken.

Wat heb je nodig?

  • Benodigdheden: ballon, kranten, karton, verf en/of stukken stof
  • Tools: behanglijm, schaar, tape, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: in de Furby of op de rug van de Furby

Handleiding voor de Furby surprise

Aan de slag: Om een Furby surprise te maken begin je met het opblazen van een ballon en knoop deze dicht, vergeet natuurlijk niet (indien je dit wilt) je cadeau in de ballon te stoppen voordat je hem opblaast en dichtknoopt.

Vervolgens begin je met het bedekken van de ballon met kranten en behanglijm (papier-mache surprise). Probeer met de kranten zoveel mogelijk het correcte figuur te creëren van de Furby surprise, je kan desnoods karton gebruiken om hem Furby surprise maken onderin iets rechter te krijgen. Als je het karton voldoende bedenk met papier-maché blijft dit uitstekend zitten op jouw Furby suprise.

laat hierna de Furby surprise drogen, terwijl je wacht tot de lijm droog is kan je uit karton of uit papier de oren, snaveltje en voeten knippen, deze kan je alvast verven en aan de Furby surprise vastmaken met tape of met lijm. Het is aan jou om te besluiten als je de ogen van jouw Furby surprise erop wilt verven of ook met karton wilt maken.

Als je de Furby gaat verven kan je daarmee beginnen zodra de Furby surprise droog is. mocht je hem bedekken met stof bekijk dan van te voren goed online wat voor Furby surprise makenpatronen er allemaal zijn voor Furby’s het is natuurlijk het leukste om jouw Furby surprise zo realistisch mogelijk te maken.

Meet de Furby surprise op en knip de stukken stof en lijm deze voorzichtig op de met kranten bedenkt ballon tot jij tevreden bent met het resultaat.
Vergeet niet het staartje op de achterkant te maken!

2 gedachten over “Furby Surprise maken”

Plaats een reactie