Overzicht » Fotocamera surprise maken

Fotocamera surprise maken

camera surprise maken27) Fotocamera / fototoestel surprise: tegenwooordig zijn er allerlei apps waarmee je jouw leukste foto’s kunt delen, zulke apps hebben veel mensen geïnspireerd om (amateur) fotograaf te worden of om een dure spiegelreflex aan te schaffen. Heb jij zo iemand op jou lootje? Maak dan een camera surprise

  • Benodigdheden: karton of doos in camera vorm, wc rol, verf, camera surprise makenaluminiumfolie, huishoudfolie, binnenkant van luciferdoosje, flesdopje
  • Tools: verfkwasten, lijm of tape, schaar
  • Verstop plek: achter het scherm van de camera surprise

Aan de slag

Pak je karton en knip en tape deze tot het een basis figuur heeft van een camera surprise (pak desnoods een foto erbij van google). Als je een doos hebt die al op een camera lijkt dan kan je deze prima gebruiken voor je camera surprise.

Bepaal wat de achterkant wordt van de surprise en knip hier een gat in waar het lcd scherm van de camera surprise komt, je kan het scherm zo graag maken als je wilt stop je cadeaus door dit gat naar binnen en dek het gat erna af met aluminium folie, zo kan de persoon zichzelf zien op het scherm.

Je kan ervoor kiezen om het folie met details te bewerken (bijv een prullebakje eronder en een share knop zoals een echte camera surprise).

Pak de wc-rol en het binnenste bakje een lucifer doosje erbij, knip de wcrol onder in zodat je het onderste gedeelte opzij kan vouwen door deze geknipt stukjes naar buiten of naar binnen te vouwen creëer je een plek waarmee je de rol kan vastplakken aan de camera surprise, doe dit direct. (het is de lens)

Plak het luciferdoosje en plak deze vast bovenop de camera surprise, dit wordt de flitser. Plak het flessendopje er ook op (foto knop)

camera surprise makenPak nu je verf en schilder al het karton in de kleur waarin jij jouw camera surprise wilt, dit kan zwart zijn maar ook roze voor iemand die dol is op roze. Laat de camera drogen en gebruik huishoudfolie om de voorkant van de lens te bedekken, het luciferdoosje bedek je met de open kant met aluminium folie zodat het op een flitser lijkt.

1 gedachte over “Fotocamera surprise maken”

Plaats een reactie