Overzicht » Föhn surprise maken

Föhn surprise maken

fohn surprise maken32) Föhn surprise maken:  tegenwoordig wordt de föhn zowel door mannen als door vrouwen gebruikt, je kan deze dus maken voor beide personen. Zorg er dan wel voor dat als je een man op je lootje hebt staan wel een beetje haar heeft dat er regelmatig behoorlijk geföhnd uitziet. Of ga voor de ironie en maak een föhn surprise voor een kaal iemand.

  • Benodigdheden: kippengaas, kranten, verf
  • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten
  • Verstopplek: achter de föhn surprise uitlaat

 Aan de slag

Maak met kippengaas zo goed mogelijk het figuur van een föhn na, fohn surprise makendit lijkt wellicht moeilijk maar zodra je even in het systeem bent bekomen over hoe makkelijk je kippengaas kan buigen en kan een beetje kan knippen om het in bepaalde vormen te vouwen is de föhn zo gemaakt.

Maak een föhn zonder opzetstuk, hiermee bespaar je jezelf behoorlijk wat tijd en is de uitlaat goed zichtbaar, zorg ervoor dat je precies hierachter je cadeau stopt maak vervolgens nog met kippengaas een extra randje naar voren eromheen, deze heeft een föhn surprise namelijk vaak. Mocht je problemen hebben met bepaalde rondingen gebruik dan een keuken en wc rol binnen in je kippengaas zodat je de tuit en houder van jouw föhn surprise daaromheen kan vouwen.

Maak behanglijm en knip stroken krant uit, bedek vervolgens de door jou gemaakte föhn surprise met papier-maché totdat het gaas niet meer zichtbaar is, laat de voorkant (waar normaal gesproken het lucht uitkomt) wel onbedekt, het gaas ziet er namelijk precies goed uit voor dit punt en als het jou gelukt is om jou cadeau daarachter de plaatsen weet de persoon op jou lootje waar hij moet zoeken maar niet hoe.

fohn surprise maken Laat de kranten goed drogen en bepaal welke kleur jij je föhn wilt hebben, zo kan je voor een meisje een leuke roze met witte hello kitty föhn surprise maken of juist een neutrale zwarte. Het is geheel aan jou om daarover te beslissen. Verf je föhn en je föhn surprise is klaar.

Plaats een reactie