Overzicht » Facebook Surprise maken

Facebook Surprise maken

23 facebook - 1  23) Facebook surprise maken: tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een facebook profiel, het is razend populair maar sommige mensen zijn toch net iets te dol op facebook en kunnen de hele dag wel achter hun telefoon schermpje naar hun profiel lopen staren. Heb ik al een reactie op mijn foto, heb ik een bericht gemist?! Een facebook surprise is dus een ideaal idee voor hun.

  • Benodigdhede23 facebook - 2n: vierkante doos, blauw en wit papier en/of verf, kranten
  • Tools: lijm, schaar, verfkwasten, tape
  • Verstop plek: in het facebook surprise logo

Aan de slag

Deze facebook surprise is vrij makkelijk om te maken en is ook vooral leuk om te maken, omdat een facebook surprise zo herkenbaar is en omdat je in korte tijd een gigantisch leuk ontwerpt hebt.

23 facebook - 3Pak de vierkante doos als basis voor jou facebook surprise (bijvoorbeeld een schoenendoos) mocht je geen vierkante doos hebben dan kan je ervoor kiezen om een andere doos om te knippen tot vierkant of je kan ervoor kiezen om naar een schoenenwinkel te gaan en daar om een doos te vragen, die hebben ze vaak nog wel liggen. Andere winkels zoals bijv. elektronica zaken hebben soms ook nog wel dozen liggen in allerlei maten en vormen.

Hoe groter de doos hoe leuker de surprise wordt, het idee is om een soort grabbelton te maken, mocht je een extra grote doos hebben gevonden dan kan je hem ook verven ipv beplakken met papier om tijd te besparen.

Stop jou cadeaus verdeelt in jouw facebook surprise en hussel het met kranten snippers (of andere snippers, voeg leuke kleuren papier toe om het wat op te vrolijken). Maak de dekel van de doos dicht en tape de doos dicht. Afhankelijk van welk materiaal je hebt gekozen maak je de doos blauw, dit kan dus d.m.v. verf of door hem te beplakken met blauw papier. Vergeet niet een wit logo boven op jou facebook surprise te maken.

Plaats een reactie