Overzicht » Facebook Surprise maken

Facebook Surprise maken

facebook surprise maken#88 Facebook Surprise app: Facebook bestaat al jaren maar heeft sinds een aantal jaar pas een echte opening gemaakt in de Nederlandse markt, deze socialmedia platform heeft Hyves helemaal van de kaart gehaald en is nu het communicatiemiddel waar we bijna allemaal op zitten.
 De kans is dus groot dat jij een Facebook surprise kan maken voor jouw lootje.

  • Benodigdheden: één langwerpige doos, krantensnippers, verf of papier
  • Tools: verf, schaar
  • Verstopplek: in de schoenendoos

Handleiding Facebook surprise

Aan de slag: Het idee is om de Facebookapp na te maken voor op de telefoon of op de tablet, dit is tegenwoordig één van de grootste middelen waarmee mensen inloggen op Facebook en dus gigantisch leuk om na te maken.

De voorkeur heeft dat jij weet waarop jouw lootje inlogt op Facebook, op deze manier kan je de Facebook surprise nog persoonlijker namaken wat hem natuurlijk extra leuk maakt.facebook surprise maken

Verstop voordat je begint aan je Facebook surprise jouw cadeautjes in de doos, mocht je gebruik maken van een extra grote doos probeer de doos dan ook de vullen met allerlei soorten snippers zodat het cadeau niet direct gevonden kan worden.

Verf of beplak vervolgens de doos, afhankelijk van de telefoon of tablet van de persoon op jouw lootje kies je de kleur (vaak wit of zwart) verf de Facebook surprise geheel in deze kleur, het scherm wordt later aangebracht dus daar hoef jij je bij het verven nog niet druk om te maken.

Laat de doos drogen en pak een vel papier (in de grote van hoe groot jij jouw scherm wilt hebben op jouw Facebook Surprise) en verf of teken (of print uit) van hoe de facebook surprise makenFacebookapp eruit ziet op zijn/haar telefoon/tablet.

Een Facebook Surprise kan je extra persoonlijk maken door zijn/haar profiel na te maken op het scherm van jouw Facebook Surprise. Houdt dus zijn of haar profiel erbij of print een aantal foto’s uit van hem/haar en plak deze op de tijdlijn van jouw surprise.

Zodra je klaar bent met je scherm en de doos droog is, plak je jouw scherm op je Facebook Surprise. Voeg nog wat kleine details toe aan de doos (merknaam, een camera, speaker enz) en je bent klaar!

Plaats een reactie