Overzicht » Dynamiet surprise maken

Dynamiet surprise maken

dynamiet surprise maken #57 Dynamiet surprise maken:heb jij op jouw lootje een echte waaghals? Iemand die tijdens oud en nieuw gegarandeerd weer zijn leven op het spel zet of altijd stiekem weer wat in de straat sloopt of vliegt er altijd wel wat in de brand als hij of zij erbij is? Maak dan een dynamiet surprise voor de echte daredevil.

  • Benodigdheden: keukenrollen, rood,geel en zwart gekleurd papier of verf, touw,
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten, stiften
  • Verstopplek: in een keukenrol (Let op! Alleen voor kleine cadeaus)

Handleiding dynamiet / bom surprise

Aan de slag: Begin met het beplakken van jouw keukenrollen, hoe meer rollen je hebt hoe dynamiet surprise maken groter je dynamiet surprise wordt en hoe indrukwekkender het wordt. Beplak elke rol met rood papier, mocht je dit niet hebben gebruik dan rood verf wat net zo goed werkt als het bedekken met papier. Dicht de onder en bovenkant af maar zorg ervoor dat er een randje overblijft (plaats het stuk papier waarmee je jouw dynamiet afdicht dus iets dieper in de rol en niet meteen aan de rand), dit geeft jou dynamiet surprise een meer 3d effect.

dynamiet surprise makenZodra jij alle rollen bedekt hebt van jouw dynamiet surprise knip je stroken uit het zwarte papier. Je kan ook tape gebruiken om jouw dynamiet staven aan elkaar te plakken, zodraje alles aan elkaar hebt gemaakt pak je jouw stukken touw.

Knip het touw in stukjes en bevestig één stukje touw aan elke dynamiet staaf die jij voor jouw dynamiet surprise gemaakt hebt. Knoop ze vervolg aan elkaar of plak ze aan elkaar vast zodat alle staven samen komen in één “lont”.

Aan het uiteinde van de lont kan je uit gekleurd papier een soort vlam knippen. Hiervoor dynamiet surprise makenheb je rood en geel papier nodig. Wil je een modernere dynamiet surprise maken? Maak er dan een tijdbom van, met karton kan je een digitaal of analoog klokje uitknippen die je vervolgens bevestigd aan de dynamiet surprise. Door touw om ijzerdraad te wikkelen kan je de gekrulde bedrading van jouw dynamiet surprise maken.

Plaats een reactie