Overzicht » Disney Frozen surprise

Disney Frozen surprise

frozen surprise maken96) Disney Frozen surprise maken:Disney Frozen is één van de nieuwere Disney films. Veel jongens en meisjes zijn dan dus ook absoluut dol op deze film. Maak voor deze mensen een Frozen surprise.

 

  • Benodigdheden: ballon, verf, kranten, pruik of wol
  • Tools: behanglijm, schaar, lijm
  • Verstopplek: In het hoofd of los eronder.

Handleiding

frozen surprise makenAan de slag:Blaas de ballon op en knoop hem vast, als je een klein cadeau hebt stop je deze binnenin de ballon.

Scheur een krant in stroken en maak behanglijm volgens de instructies van de verpakking, als je geen behanglijm hebt kan je ook zoeken naar een “thuisrecept” die vaak bestaan uit het mixen van meel en heet water, die kan je ook ideaal gebruiken voor jouw Frozen surprise

Beplak je ballon volledig, en probeer zo goed mogelijk de vorm van frozen surprise makenhet hoofd van de door jou gekozen karakter na te maken voor jouw Frozen surprise. In het voorbeeld gaan we ervanuit dat je één van de vrouwelijke karakters hebt gekozen voor jouw Frozen surprise.

Laat vervolgens de ballon goed drogen, vervolgens zijn er twee stappen die hierna gevolgd kunnen worden voor jouw Frozen surprise. Koop een pruik die overeenkomt met het karakter dat jij hebt gekozen. In diverse feestwinkels kan je een frozen surprise makenpruik aanschaffen. Als je nog veel tijd hebt kan je ervoor kiezen om op Ebay een pruik te bestellen (duurt 15-30 dagen voor het bezorgd wordt wanneer je uit China bestelt)
Als je geen pruik wilt kopen of niet hebt kunnen vinden dan kan je een pak wol halen voor jouw Frozen surprise. Koop deze natuurlijk dan wel in de kleur van het haar van het karakter die jij namaakt voor jouw Frozen surprise. Knip de bol wol in stukken, maak deze even lang. Om de hele ballon te vullen zal je behoorlijk wat nodig hebben dus knip zolang frozen surprise makendoor tot jij het gevoel hebt dat je voldoende hebt voor jouw ballon.

Wanneer je ballon droog is pak je verf, verf de hele ballon in huidskleur en voeg vervolgens met andere kleuren verf de ogen, neusgaten en mond toe aan je Frozen surprise.

Als laatste stap plak je het haar vast aan het hoofd en breng het haar in kapsel van jouw karakter, maak er desnoods vlechten in.

Plaats een reactie