Overzicht » Cupcake surprise maken

Cupcake surprise maken

cupcake surprise maken#49 Cupcake surprise maken: Cupcakes zijn er in alle smaken en soorten, iedereen houdt dus wel van cupcakes. Maar zo heb je altijd iemand die net iets meer van cupcakes houdt dan andere en alle smaken moet proberen en meteen cupcakes koopt zodra hij of zij deze ergens te koop ziet.

  • Benodigdheden: karton, papier, watjes of purschuim, sponsjes in allerlei kleuren, verf
  • Tools: schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: in het cupcake surprise bakje

Handleiding Cupcake surprise

cupcake surprise makenAan de slag: De surprise uitleg zal twee verschillende stappen volgen eentje voor mensen die gebruik gaan maken van watjes en eentje voor mensen die purschuim ter beschikking hebben.

Begin voor beide situaties met karton, knip twee cirkels uit, de onderkant moet net ietsjes kleiner zijn dan de bovenste. Verbind deze twee cirkels aan elkaar met een lange brede strook. Voordat je hem volledig dicht maakt stop je jouw cadeautje er nog even tussen. Maak hem vervolgens dicht en dit wordt het cupcake surprise bakje.

Pak een groot stuk papier en wikkel en plak deze om de cupcake bak heen, zorg ervoor dat deze hoger afloopt dan de tweede cirkel die je cupcake surprise makengemaakt hebt zodat je cupcake surprise hier zo “inzakt” en echt in het bakje verdwijnt.

Nu kan je vervolgens twee kanten op afhankelijk van als je hebt gekozen voor purschuim of voor watjes, voor het bedekken met purschuim vul je de cupcake surprise gewoon op met de purschuim spuit.

Voor het gebruik van watjes kan je het beste wellicht eerst met karton een extra basis maken in het bakje, zit kan je doen door bijvoorbeeld een piramide vorm te maken en deze vervolgens te bedekken met grote stukken watten.

Mocht je gebruik maken van purschuim heb je nadat het droog is de cupcake surprise makenmogelijkheid om jouw cupcake te verven in welke kleur je maar wilt, je zou zelfs meerdere kleuren erin kunnen verwerken.

Zodra alles droog is knip je jouw sponsjes op in stukjes en deze plak je als decoratie op je cupcake surprise.

4 gedachten over “Cupcake surprise maken”

Plaats een reactie