Overzicht » Computer surprise maken

Computer surprise maken


3) 03 computeren - 1 Computeren
: Is de persoon op jou lootje voortdurend te vinden achter de laptop en zit hij hoogstwaarschijnlijk zelfs nu jij dit leest achter de laptop? Maak dan een laptop na en geef er een extra grappige tintje aan. Een persoonlijke surprise wordt altijd goed gewaardeerd.

  • Benodigdheden: twee dunne rechthoekige dozen, tape, verf, papier, snoep03 computeren - 2
  • Tools: printer, schaar, lijm
  • Verstopplek: in het scherm

Aan de slag: houdt de twee dozen naast elkaar, één van deze dozen wordt het scherm en de andere doos wordt het toetsenbord. Houdt er desnoods een foto van een laptop naast of een echte laptop om te beslissen welke doos welke kant van de laptop wordt.

Mocht je niet in staat zijn om twee gelijke dozen te vinden gebruik dan een doos die bestaat uit een onderkant en een deksel door het scherm over de gehele deksel te plakken krijg je zo alsnog een doosvormig scherm die precies past op het toets gedeelte van de laptop. Maak zo goed mogelijk het beeldscherm en toetsenbord na voor de surprise, mocht je hier niet heel creatief in zijn print dan een afbeelding uit van een toetsenbord en plak deze op de onderste doos, het scherm kan je zelf opvullen indien naar wens, je kan ook besluiten om het scherm zwart te laten alsof de laptop uit is. Wat wel altijd een leuk idee is, is om bijvoorbeeld het programma word na te maken en hierin het gedicht te zetten, op deze manier is het gedicht super leuk in de surprise verwerkt.

03 computeren - 3Omdat jou persoon op zijn lootje vaak achter de laptop zit kan je een extra tintje humor toevoegen, indien dit overeenkomt met de persoon die jij hebt. Mocht zijn of haar laptop toch vaak gebruikt worden tijdens het eten dan kan je bijvoorbeeld stukjes snoep plakken op en tussen de toetsen die jij hebt gemaakt.

3 gedachten over “Computer surprise maken”

Plaats een reactie