Overzicht » Chocoladeletter surprise

Chocoladeletter surprise

Chocoladeletter surprise maken#77 Chocoladeletter surprise: chocoladeletters zijn vaak iets waar mensen lang naar uit kijken, heerlijke dikke chocolade in meerdere smaken naar keuze. In goedkope en zeer luxe varianten. Ook is een chocoladeletter surprise leuk om te doen wanneer je niet zo goed weet wat je moet maken.

 • Benodigdheden: karton, verf, kranten
 • Tools: tape, lijm, behanglijm
 • Verstopplek: in de letter

Handleiding

Aan de slag: pak een stuk karton en teken één letter uit die je graag wilt maken, op internet kan je allerlei soorten lettertypes zoeken om een zo mooi mogelijke letter tChocoladeletter surprise makene maken. De letter die je kiest kan een letter van uit de naam van de persoon die jij hebt of een letter die te maken heeft met sinterklaas. De eerste letter van de
voornaam van jouw lootje is natuurlijk het leukste om te maken als chocoladeletter surprise.

Teken de letter twee keer uit op hetzelfde formaat, knip beide uit en knip stroken uit voor de zijkanten van de letter, als je een letter zoals O,P of B maakt vergeet dan niet om ook een strookje uit te knippen voor de binnenkant. Zorg ervoor dat alle strookjes even hoog zijn zodat alles mooi aansluit zo. Met lijm en tape Chocoladeletter surprise makenkan je alles goed aan elkaar bevestigen.

Maak eerst alles vast aan de onderste letter, zodra dit allemaal stevig vast gelijmd en getapet is stop je jouw cadeau in de chocoladeletter surprise en maak je de chocoladeletter surprise dicht met de andere kant van de letter.

Je kan ervoor kiezen om je surprise nu meteenChocoladeletter surprise maken te verven of hem eerst met een laagje
papier-maché te bedekken. Het papier-maché op je chocoladeletter surprise zorgt ervoor dat je zo mooi egaal kan verven en dat je chocoladeletter surprise een meer gestroomlijnde look heeft.

Chocoladeletter surprise makenAls je ervoor kiest hem eerst met papier-maché te bedekken dan doe je dit met stroken krant en behanglijm, laat jouw chocoladeletter surprise vervolgens goed drogen (ongeveer een nacht) en verf hem daarna bruin of wit en versier jouw chocoladeletter surprise met pietjes en/of sinterklaas hoofdjes.

4 gedachten over “Chocoladeletter surprise”

 1. Ik wou al een chocolade letter surprise maken, maar aan de hand van dit gaat dat veel makkelijker!
  Dit is echt TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
 2. Super idee! Echt de jongen die ik de suprise moest geven was super blij en bijna iedereen had een voetbalveld maar ik wou iets heel origineel maken. En dat is echt gelukt! Missie suprise maken voor …….. is gelukt sorry maar jullie mogen de naam niet weten. Van die jongen jammer want als je hem kent! Heb je geluk hahahahaha maar super ik heb er eentje voor die jongen gemaakt en een voor mij opgehangen in me kamer! Het was een super duper iedereen van de klas zei “wow wat mooi” en eigelijk vondt ik mijne de mooiste de mooiste suprise van de klas hahaha

  Dank jullie wel!

  Beantwoorden

Plaats een reactie