Overzicht » Cheesecake surprise maken

Cheesecake surprise maken

cheesecake surprise maken#91 Cheesecake surprise maken: Het bekende gerecht uit Amerika wordt in Nederland steeds vaker verkocht en in meer dingen verwerkt, heb jij iemand die altijd alles in de cheesecake smaak wil? Geef hem of haar dan ook een cheesecake surprise

  • Benodigdheden: ronde doos, verf, zand, decoratie aardbeien, gekleurd lijm
  • Tools: lijm, verfkwasten
  • Verstopplek: In je cheesecake

Handleiding

cheesecake surprise makenAan de slag: Om een cheesecake surprise te maken begin je met de door jou gekozen ronde doos, stop in de doos je cadeaus en tape of lijm hem vervolgens goed dicht. Nu ga je deze doos in zijn geheel verven in één kleur. Een cheesecake is geel/wit dus mix geel met wit tot jij de ideale kleur hebt voor je cheesecake surprise.

Pak nu jouw lijm en een klein beetje zand, je kan in winkels zoals Xenos en Action vaak decoratie zand kopen, je kan natuurlijk ook gewoon uit de tuin een bakje zand pakken. Bedek stuk voor stuk de onderste rand van je cheesecake surprise met lijm, strooi hier cheesecake surprise makenvervolgens voorzichtig zand overheen zodat het blijft plakken op het lijm.
Dit kan je het beste buiten doen om rommel te voorkomen.

De cheesecake surprise is nu al bijna helemaal af en moet nu alleen nog een paar extras krijgen om hem zo herkenbaar mogelijk te maken. Zo weet je dat de meeste cheesecakes vaak bedekt zijn met saus en aardbeien.

De saus kan je namaken met decoratie lijm, deze kan je vaak halen in knutselwinkels of soms in de Action. Zorg ervoor dat je er genoeg van haalt zodat je de hele cheesecake surprise goed kan bedekken. Maak met de lijm strepen over de bovenkant van de cheesecake surprise. Je kan ervoor kiezen om expres wat aan de zijkanten naar beneden te laten lekken.

Pak nu je nep aardbeien en stapel deze mooi en decoraties bovenop je cheesecake surprise, om ze extra stevig te bevestigen kan je ze vastlijmen, op deze manier voorkom je dat ze cheesecake surprise makeneraf vallen. Als je geen aardbeien hebt kunnen vinden kan je van karton of papier aardbeien uitknippen, maak vervolgend onderin het midden een klein uithammetje en maak een exact zelfde aardbei met de inham bovenin, op dezemanier kan je de aardbeien in elkaar schuiven als een kruis en op je cheesecake leggen.

Plaats een reactie