Overzicht » Caravan surprise maken

Caravan surprise maken

caravan surprise maken#69 Caravan surprise maken: Heb jij iemand op je lootje die regelmatig op vakantie gaat met de caravan? Of iemand die druk aan het sparen is om een caravan te kopen? Maak dan een caravan surprise voor hem/haar!

 

  • Benodigdheden: dik karton, stiften, verf, kranten, huishoudfolie
  • Tools: schaar/stanleymes, lijm, behanglijm
  • Verstopplek: in de caravan

Handleiding Caravan surprise

Aan de slag: een caravan heb je in allerlei soorten en maten: rond, vierkant, groot, klein,caravan surprise maken futuristische, vardo of een Bassie en Adriaan caravan. Zoek van te voren dus goed uit welke caravan jij wilt gaan maken.

Laat het voorbeeld van de caravan openstaan op jouw laptop terwijl je werk aan jouw caravan surprise. Analyseer de caravan goed en teken op een a4tje een soort overzicht van de caravan. Teken de zijkanten uit incl. raam, de onderkant en de bovenkant. Afhankelijk van het soort caravan surprise je gaat maken heb je zo allerlei onderdelen die je groter op je vel caravan surprise makenkarton gaat uittekenen en uitsnijdt of uitknipt. Let hierbij goed om de maten en zorg ervoor dat je plakranden maakt.

Zorg ervoor dat je de ramen ook uit het karton hebt gesneden en wikkel je cadeau in huishoudfolie voordat je deze in jouw caravan surprise stopt. Om dit te doen plaats je jouw cadeau om te bodem die je zojuist hebt uitgeknipt, bouw vervolgens je hele caravan surprise op met de andere delen die je uit het karton hebt geknipt.

Om de caravan surprise een mooie look te geven bedekken we het karton met een paar lagen papier-maché, dit zorgt ervoor dat de surprise zo niet lijkt op een simpele kartonnen doos.caravan surprise maken

Laat het papier-maché drogen en verf jouw caravan hierna in de gewenste kleur, zo kan je voor een typisch meisjes-meisje een leuke roze caravan surprise maken of voor de stoere meid juist een gave zwarte caravan met vuurvlammen erop.

1 gedachte over “Caravan surprise maken”

Plaats een reactie