Overzicht » Bril surprise maken

Bril surprise maken

bril surprise maken#78 Bril surprise maken: een bril surprise is leuk om te knutselen voor mensen die hartstikke trots zijn op hun bril of een bril dragen als decoratie terwijl ze er geen nodig hebben, ook kan je een 3D bril surprise maken voor iemand die dol is op 3D films.

  • Benodigdheden: keukenrol, karton of goedkope bril, kranten, verf
  • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten
  • Verstopplek: in het brillenhoesje

Handleiding

Aan de slag: Omdat je jouw cadeau moeilijk kan verstoppen in een bril kan je een brillenhoesje erbij maken. Dit hoesje maak je van een keukenrol of wanneer je cadeau groot is een stuk karton. stop je cadeau in de keukenrol en plak hem aan de onderkant dicht (samendrukken, omvouwen en met tape dichtplakken).

De keukenrol kan je aan de buitenkant versieren met verf, stickers of allerlei bril surprise makenplakkertjes of stukken stof. Maak het brillenhoesje een echte aanvulling voor jouw bril surprise.

De bril kan je op twee manieren maken, wanneer je een keukenrol gebruikt kan je bij diverse winkels voor nog geen €1 een echte bril halen maar je kan er ook één namaken met karton, deze kan je dan wel meteen groter maken.

Beplak de kartonnen of echte bril met decoraties, zo kan je van karton bijvoorbeeld een ster knippen en deze om één van de brilglazen doen, of maak aan de zijkant van de bril met karton vleugels. Leef je uit en maak hem zo uniek mogelijk. Wanneer je tevreden bent met jou decoratie pak je jouw behanglijm en bedek je jouw bril surprise met papier-maché. De decoraties om de bril surprise bedek je ook met papier-maché, als je wilt dat de persoon jouw bril surprise opzet zorg er dan wel voor dat je door minstens van één van de glazen kan kijken. Dit kan je doen door bril surprise makenbijvoorbeeld het glas eruit te halen en het papier-maché alleen om de bril surprise te wikkelen.

Wanneer je bril surprise geheel naar wens is laat je hem drogen en verf je hem de volgende dag, stop hem dan in het hoesje en klaar is jouw bril surprise!

1 gedachte over “Bril surprise maken”

Plaats een reactie