Overzicht » Bowlingbal surprise tip

Bowlingbal surprise tip

Bowlingbal surprise maken#79 Bowlingbal surprise tip: Heb jij toevallig iemand waar jij elke maand mee gaat bowlen? Of is zij/hij zelfs lid van een bowling vereniging? Maak dan een bowlingbal surprise voor hem/haar! Een super persoonlijke surprise en hartstikke makkelijk op te maken.

  • Benodigdheden: ballon, kranten, verf
  • Tools: behanglijm, verfkwasten, schaar, tape
  • Verstopplek: binnenin de bal

Handleiding

Aan de slag: pak een ballon en blaas deze op, leg hem op een bekertje zodat je zo goed aan het werk kan gaan aan jouw bowlingbal surprise.

Maak de door jou gekochte behanglijm volgens de instructies die op de verpakkingstaan en scheur kranten in repen. Je hoeft ze net netjes te knippen, scheuren kost minder tijd en het werkt beide even goed.

Begin met het beplakken van jouw bowlingbal surprise met de kranten en de behanglijm en papier-maché de bowlingbal surprise een laag of 5 lang. Hoe meer lagen je gebruikt hoe steviger jouw bowlingbal surprise zal worden, wil je dus gaan voor een realistische Bowlingbal surprise makenbowlingbal dan kan je ervoor kiezen om nog een tijdje door te gaan maar het niet in principe niet nodig.

Bedenk je wel dat hoe meer lagen je gebruikt dat het langer duurt voor de bowlingbal surprise droog is, neem dus om te zoveel lagen even een pauze zodat die alvast kunnen drogen voor je er meer aanbrengt.

Bowlingbal surprise makenWanneer je bowlingbal surprise droog is kan je de ballon lekprikken knip vervolgens drie gaten in de bowlingbal, zoals een echte bowlingbal heeft. Je cadeau kan je in de bowlingbal krijgen door hem open te snijden en na afloop weer goed dicht te tapen. (als je een klein cadeau hebt kan je hem ook in je ballon droppen Bowlingbal surprise makenvoor je hem opblaast).

Verf nu jouw bowlingbal surprise in de kleur die de persoon op jouw lootje mooi vindt, weet je niet zeker welke kleuren hij/zij leuk vindt? Maak de bowlingbal surprise dan gewoon zwart.

Plaats een reactie