Overzicht » Boek surprise maken

Boek surprise maken

 22 boek met geheimen - 1  22) Boek met geheim: het grote boek met geheimen als boek surprise is altijd een leuk idee, het is helemaal in het sinterklaas thema en is daardoor altijd een leuk iets om te maken voor wie je dan ook hebt. Weet je niet zo goed wat je moet maken? Waag je kansen dan aan een boek surprise.

 

  • Benodigdhede22 boek met geheimen - 2n: oud boek of decoratie boek, papier, verf
  • Tools: stanleymes, verfkwasten
  • Verstopplek: in het geheime vakje in de boek

Aan de slag

Begin met het oude boek, mocht je geen oud boek hebben voor je boek surprise neem dan een decoratie boek, deze boeken kan je kant en klaar kopen bij diverse winkels, ze zijn van een harde kaft en zijn geheel leeg van binnen, een echt boek voor de boek surprise heeft natuurlijk een voorkeur.

Vaak kan je op een rommelmarkt een goedkoop oud boek halen, zoek een dik mooi boek en koop deze voor een prikje op.

Bedek de kaft van het boek met papier, je kan het boek als het ware ook kaften zoals je dat met schoolboeken doet. Pak je verf en verfkwasten en beschilder de kaft in het soort boek surprise dat jij wilt maken.

Je kan hem rood schilderen met het symbool van sinterklaas erop maar je kan jouw boek surprise ook schilderen alsof het een boek is die gaat over de persoon 22 boek met geheimen - 3op jouw lootje, of maak er een soort spreukenboek van!

Zodra je het boek surprise naar wens hebt aangekleed maak je hem open, snijd er
vervolgens met het stanleymes een aantal pagina’s uit (voor jongere mensen: vraag een volwassene om hulp!).

Stop jou cadeautje  in het open stuk in het boek 22 boek met geheimen - 4surprise, mocht je het beter verstopt maken dan kan je ervoor kiezen om bepaalde paginas dicht de lijmen zodat het gat in het boek niet direct te vinden is.

 

 
boek-surprise
boek surprise maken
sinterklaas surprise maken boek

2 gedachten over “Boek surprise maken”

Plaats een reactie