Overzicht » Biertender surprise maken

Biertender surprise maken

biertender surprise maken#59 Biertender surprise maken:Biertje?! Met een biertender surprise krijg je meteen zin in een biertje. Deze surprise is natuurlijk wel pas voor iedereen boven de 18, want geen 18, geen druppel! Is jouw cadeau bier? Dan is deze biertender surprise al een helemaal leuk, je kan je bier namelijk in de biertender verstoppen!

 

 • Benodigdheden: kartonnen doos, aluminiumfolie, verf, crêpepapier, bierglas of plastic bekertje, wc-rollen, karton
 • Tools: schaar, lijm, verfkwasten,
 • Verstopplek: binnenin de biertender
 • Eventueel een printer voor een bierlogo. Denk aan Heineken, Grolsch, Jupiler, Hertog Jan, Leffe, Duvel, etc.

Handleiding Beertender surprise

Aan de slag: Begin met de kartonnen doos, als je online goed hebt gekeken weet je dat een iets bredere rechthoek ideaal is voor een biertender surprise, het mooiste is dus om jouw kartonnen doos deze vorm te geven. Voor je de doos dichtmaakt  stop je jouw cadeaus binnenin, knip voorin de doos een gat waar precies een wc-rol doorheen past, stop deze er biertender surprise makenook doorheen, dit wordt de kraan van de biertender surprise.

Je kan met nog een wc-rol de kraan afmaken, lijm deze aan de andere wc-rol vast (ene horizontaal in de biertender en de ander en verticaal tegenaan) knip uit karton nu nog een hendeltje die je aan de horizontale wc-rol vastmaakt.

Het enige wat er nu nog gemaakt moet worden is het plateautje waar je jouw glas/beker op zet, deze kan je maken voor een stuk karton aan de knippen en deze aan jouw biertender surprise te bevestigen.

Nu het geheel klaar is pak je jouw verfkwasten, verf en aluminiumfolie. Verf de zijkanten biertender surprise makenvan de biertender surprise zwart en laat voor een strook over, deze bedek je met aluminiumfolie, het folie gebruik je vervolgens ook voor de kraan die je voorop gemonteerd hebt. Naar keuze kan je de folie ook gebruiken voor het plateautje voorop je biertender surprise. Door er met een zwarte stift of met zwart verf een aantal stippen op te tekenen lijkt het net echt.

Verf en plak het logo op de zijkanten van de biertender surprise en zet het glas of beker voorop, met crêpepapier in een geel en witte kleur kan je het glas gevuld laten lijken.

2 gedachten over “Biertender surprise maken”

 1. Ik vind deze echt heel leuk ! Ik heb een jongen getrokken. Maar ik wist echt niet wat ik maken moest ! Met deze wel, ik ga deze maken want heel veel maken er waarschijnlijk een voetbal.

  Beantwoorden
  • Hallo heb je de biertender al af? Ik zit er ook aan te denken deze te maken. Mag ik een foto van jou reslutaat zien?

   Geen idee waar ik zou moetem beginnen.

   Gr anita

   Beantwoorden

Plaats een reactie