Bierblikje surprise maken

By   oktober 1, 2014

76) Bierblikje surprise maken: veel vrouwen en mannen lusten eens in de zoveel tijd wel een lekker biertje (of 6) tijdens een avondje uit of gewoon thuis gezellig op de bank. maak voor zo iemand een bierblik surprise!

  • Benodigdheden: karton, verf, kranten
  • Tools: lijm, schaar, tape, verfkwasten
  • Verstopplek: binnen het blikje

Handleiding

Aan de slag: Pak stukken karton, knip hieruit een langwerpige strook, hoe hoger de strook, hoe hoger je bierblik surprise, vergeet niet op een plakrand toe te voegen. Let er dus op dat je let op de verhoudingen en niet een overdreven dik en plat blikje maakt. Houdt er desnoods een blikje bier bij die je na maakt, kijk van te voren wel even als je cadeau erin past.

Eenmaal uitgeknipt plak je het karton aan elkaar d.m.v. de plakrand, je
kan ook tape gebruiken om jouw bierblik surprise extra stevig aan elkaar te bevestigen. Zet je bierblik surprise nu op een stuk karton en teken aan de onderkant een cirkel uit de overeenkomt met het formaat van jouw bierblik surprise, deze cirkel heb je twee keer nodig dus teken en knip er twee uit.

Pak je lijm en bevestig één van de cirkels aan de onderkant van je bierblikje, pak nu allerlei kranten snippers/confetti/slingers die je binnenin jouw bierblik stopt, gooi je cadeautjes er ook tussen en verstop ze goed. Wanneer je dit gedaan hebt pak je de andere cirkel en maak je de bovenkant van je bierblik surprise ook dicht.

De volgende stap is het verven van jouw bierblik surprise, houdt een origineel blikje of een foto van het blikje dat je namaakt erbij zodat je alles perfect na kan schilderen. Mocht je een kleinere bierblik surprise gemaakt hebben dan kan je het natuurlijk ook op een A4tje uitprinten en erop plakken.

Gebruik zilver verf voor de boven en onderkant van het blikje, je kan met karton een lipje maken zodat het lijkt alsof je hem echt kan openen.

Bierblikje surprise maken
4.1 (82.86%) 7 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rekensom *