Basketbal surprise maken

By   september 30, 2014

basketbal surprise maken68) Basketbal surprise maken: Heb jij op je lootje een echte basketballer? Iemand die altijd rondloopt in kleding van allerlei grote Amerikaanse basketbalteams of juist iemand die altijd het grote talent is van zijn basketbal team? Maak dan een basketbal surprise.

 • Benodigdheden: ballon, kranten, verf
 • Tools: behanglijm, verfkwasten, tape, schaar
 • Verstopplek: in de basketbal

Handleiding

Aan de slag: Een basketbal surprise maken is super makkelijk en super snel gedaan, pak basketbal surprise makeneen ballon en blaas deze op, let erop dan een basketbal surprise rond moet zijn en dus niet de vorm van een balloon heeft.

Je kan er dus voor kiezen om of: 1. de ballon niet helemaal op te blazen zodat deze rond blijft, 2. De ballon helemaal op te blazen en met papier-maché de kleur te herstellen of 3. Een bounce ballon te gebruiken als basis voor jouw surprise.

Welke methode je ook kiest de stappen zijn bij alle drie ongeveer het zelfde wanneer je een basketbal surprise maakt.

basketbal surprise makenKnip kranten in stroken en maak jouw behanglijm volgens de instructies op de verpakking, pak nu de door jou gekozen ballon en begin deze de bedekken met de kranten en het behanglijm. Wanneer je van een normale ballon besluit een basketbal surprise te maken ben je wel wat langer bezig, ga gewoon gerust door met het aanbrengen van lachen tot jij echt tevreden bent met de vorm van jouw basketbal surprise. Je kan stukken karton gebruiken om te vormen een extra boost te geven.

Wanneer alle lagen aangebracht zijn laat je jouw surprise drogen, hoe meer lagen hoebasketbal surprise maken langer je moet wachten tot jouw basketbal surprise geheel gedroogd is. eenmaal droog prik je jouw ballon lek en knip je voorzichtig de basketbal surprise open, nu kan je jouw cadeau erin verstoppen en de basketbal weer dicht tapen.

Verf hem nu oranje met zwart en je basketbal surprise is klaar.

Basketbal surprise maken
4.3 (86.32%) 19 votes

2 Comments on “Basketbal surprise maken

 1. Ik ben liever Anoniem

  Ohhhh wat leuk ik ben nog maar 10 maar ik ben een expert in papieren mache maar wist iemand dat je plaatsvan behangplaksels ook bloem kan koken?
  Maar ik moet iemand uit mijn klasmaken en die houdt van Basketbal/Kat/Klein Beertje Heeft iemand een idee?

  Groetjes
  Ik ben liever Anoniem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *