Overzicht » Autoband Surprise maken

Autoband Surprise maken

autoband surprise maken#47 Autoband surprise maken: een autoband surprise is een leuk idee voor iemand die dol is op auto’s. je kan dit idee ook gebruiken voor iemand die bijvoorbeeld vaak een lekke band heeft of er één pas geleden heeft gehad. Een autoband surprise kan je dus aan meerdere soorten mensen geven.

  • Benodigdheden: karton, verf, aluminium folie
  • Tools: stanleymes, schaar, lijm, verfkwasten
  • Verstop plek: binnenin de band

 Handleiding autoband surprise

Aan de slag: Om te beginnen pak je twee stukken karton, afhankelijk van hoe groot jou cadeau is en hoe groot je jouw band wilt teken je twee gelijke cirkels uit, dit worden de zijkanten van de wiel. Pak vervolgens een ander stuk karton en knip hier een strook uit die even lang is als de band rond is.

Voor je de strook uitknipt zorg ervoor dat je aan de zijkanten een aantalautoband surprise maken lijm plekken maakt zodat je deze zo aan de cirkels vast kan maken (maak ze dus aan beide kanten van de strook!)

Vouw de lijm plekken  om en bevestig ze aan één van de cirkels. Tape de eindpunten van de strook aan elkaar zodat je nu een soort trommel hebt. Pak de volgende cirkel en teken hier een patroon uit dat lijkt op een velg. Je kan op google een aantal velgen opzoeken die jij mooi vindt en graag na wilt maken. Knip de velgen uit.

Pak je verf en verf je halve autoband surprise dat al in elkaar vast zit. Omdat je velg aan de andere kant zit van je autoband surprise kan je ervoor kiezen om je auto surprise aan deze kant gewoon zwart te maken.

autoband surprise makenPak nu je aluminium folie en bedek de knipte velg van jouw autoband surprise hiermee zodat je een glimmend velg effect krijgt.

Stop nu je cadeau binnenin de jouw autoband surprise en lijm de velg aan de andere kant vast, indien nodig kan je nog wat zwarte verf aanbrengen op plaatsen waar het nu nog zichtbaar is.

Plaats een reactie