Overzicht » Auto surprise maken

Auto surprise maken

 09 auto - 1 9)  Auto: voor een autoliefhebber kun je een auto surprise maken. Of voor iemand die absoluut dol is op zijn of haar auto en het er voortdurend erover heeft, overal foto’s maakt van zijn of haar auto en altijd een foto van zijn of haar auto instelt als profiel foto, coverfoto, en het voortdurend post op bijvoorbeeld instagram. Een overduidelijke autofanaat dus! Dan is een auto surprise een leuk idee.

  • Benodigdheden: karton, verf, stiften, folie
  • Tools: verfkwasten, schaar, plakband/tape
  • Verstop plek: in de auto, achter het voorraam

Aan de slag

Pak de kartonnen doos en knip er rustig in, begin bij een 09 auto - 3rechte bovenkant, vanaf hier werk je naar beneden. Knip in de breedte tweede stroken naar beneden vanaf het dak, doe dit aan beide kanten. Dit wordt het voorraam en het achterraam.

Vanaf het voor en achternaam knip je verder in het karton maak ene lichte vouw en vorm hiermee de achterbak en de voorkant als je de auto namaakt van iemand houdt dan een foto erbij zodat je de auto zo goed mogelijk na kan maken. Dit hoeft natuurlijk niet super gedetailleerde maar let op bijvoorbeeld de lengte van de achterkant en voorkant van de auto. Nadat je het 09 auto - 2karton in de juiste maten hebt geknipt kan je beginnen aan de zijkanten van de auto, maak deze gelijk aan elkaar en laat aan de zijkant kleine stukjes karton over die je na afloop kan gebruiken om de stukken aan elkaar vast te maken.
Om de surprise extra aantrekkelijk te maken kan je uit het karton ramen knippen, deze vul je erna op met doorzichtig folie, als je het cadeau voor het dichtmaken van de auto erin hebt verstopt kan de persoon meteen goed zien waar zijn of haar cadeau zit in de auto surprise, wat hem/haar natuurlijk extra nieuwsgierig maakt.

 

 

 

Deze Surprise maken in weinig tijd

Heb je weinig tijd om je Sinterklaas surprise te maken, dan hebben we nog een alternatief die erg leuk is. Met een eierdoos kun je namelijk ook heel eenvoudig een voertuig maken! Denk aan een auto, bus, of zelfs leger/pantser voertuig!!!

eierdoos surpriseeidoos-vervenwielen-plakken

Aan de slag (kan in 5 minuten!)

De kartonnen eierdoos verf je om te beginnen. Door hem te verven kun je hem de uitstraling geven die hij moet krijgen. Moet het een legervoertuig worden, dan heb je de kleuren groen, bruin, zwart en mosterdgeel nodig. Als je de eierdoos helemaal hebt geverfd, dan plak je de wielen erop. Voor de wielen kun je doppen gebruiken. Denk aan cola fles doppen, melkfles doppen (die zijn wat groter). De gladde kant van de dop plak je vervolgens tegen de eierdoos aan. Voor het plakken kun je lijm gebruiken, en dubbelzijdig plakband.

Benodigdheden:

  • Kartonnen eierdoos
  • Verf
  • Lijm of dubbelzijdig plakband
  • Doppen van flessen

 

 

 

2 gedachten over “Auto surprise maken”

Plaats een reactie