Overzicht » Angry Birds Surprise maken

Angry Birds Surprise maken

 20 angry birds - 1 20) Angry birds: heb jij iemand op je lootje die nog steeds een super angry birds fan is? maak dan een angry birds surprise! Een angry birds surprise is niet moeilijk te maken en wordt door bijna iedereen wel herkent. Dus zelfs voor een niet ultieme fan is een angry birds surprise leuk om te maken.

 

  • Benodigdheden: kranten, verf, ballon (of een bounce ballon)
  • Tools: behanglijm, verfkwasten
  • Verstop plek: binnenin het lichaam van de angry birds surprise

Aan de slag

Voor de uitleg gaan we ervan uit dat je de rode angry birds surprise maakt. Wanneer je een bounceballon hebt gekocht kan je de surprise op twee manieren maken, indien je dit niet hebt kunnen vinden kan je van de uitleg de papier-maché methode voor de angry birds surprise maken.

Stop je cadeautje (indien mogelijk) in de ballon, maak vervolgens behanglijm aan en beplak de ballon angry birds surprise met stroken krant (papier-maché) 20 angry birds - 2vergeet niet bovenin twee spiertjes te maken, dit kan je doen door twee stukken karton in die vorm in het papier-maché te verwerken, dit geeft jou angry birds surprise meteen een herkenbaar gevoel.

Laat de ballon drogen en knip uit zwart en oranje papier een staartje en een snaveltje, zodra de ballon helemaal droog is kan je deze op de ballon plakken, verf vervolgens je angry birds surprise in de correcte kleuren (of verzin wat leuks) en klaar.

De tweede methode om met een bounce ballon de surprise te maken is door een rode bounce ballon te halen, als je kleine (niet breekbare) cadeaus hebt kan je deze erin doen. Beplak vervolgens de bounceballon met twee rode sprietjes bovenop en maak net boven het handvat drie zwarte sprietjes(staart) plak voorop 20 angry birds - 3een snavel en teken of plak de oogjes erop. Voor het buikje kan je een zwarte lijn trekken over de surprise.

Op deze manier kan jou angry birds surprise echt bouncen en is het net alsof je hem lanceert om de pigs aan te vallen! Maak deze variant van de surprise niet te vroeg, een ballon loopt vroeg of laat leeg.

Plaats een reactie