Overzicht » Android Robot Suprise maken

Android Robot Suprise maken

 21 android robot - 1 21) Android robot surprise: de android surprise is leuk voor iedereen die eigenlijk wel een android telefoon heeft en er super trots op is, of juist voor de mensen die echt niet houden van andere merken zoals iOS, als je iemand een beetje wil plagen kan je natuurlijk de grootste Apple van ook een Android surprise geven om hem/haar een beetje te stangen, hij mag immers erna de android surprise wel open slopen.

  • Benodigdheden: papier, karton, verf, ballon, kranten, wc rollen, keukenrollen
  • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten, lijm, tape
  • Verstop plek: in het buikje van de android surprise

Aan de slag

Begin met de ballon21 android robot - 2, blaas de ballon op en knoop hem dicht, maak vervolgens
behanglijm aan (volg de instructies op het doosje) en knip stroken uit een krant, begin met het beplakken van de ballon en breng een aantal lagen kranten met behangplaksel aan op de android surprise. (min. 3, meer is gewenst). Leg de ballon apart en laat hem drogen.

Pak nu het karton erbij, maak hiervan een cirkelvorm en plak hem vast met dikke tape. Zorg ervoor dat de cirkel lijkt op die van het android poppetje zodat jou android surprise meteen herkenbaar wordt. De cirkel moet ongeveer even breed worden als de breedte van de door jou gekozen ballon, mocht je jou android surprise super groot willen maken kies dan voor een bounceballon i.p.v. een normale ballon.

Maak met karton een ronding die past op het cirkel zet deze op de bovenkant maak hiermee de bovenkant van jouw android surprise dicht stop je cadeautjes erin en maak vervolgens de andere zijde ook dicht met een stuk karton in hetzelfde formaat.

21 android robot - 3Zodra de ballon droog is en de lijm is gehard knip je de ballon door midden, de bovenste helft plakt u op het stuk karton dat het lijfje voorstelt, dit wordt het hoofdje van de android surprise, de onderste helft van de ballon kan je een beetje hervormen en aan de onderkant bevestigen je kan er ook voor kiezen om de onderkant plat te laten (iets makkelijker)

Bevestig nu de wc-rolletjes als voetjes en de keukenrollen als armen, pak de groene en witte verf en kleur het geheel in, vergeet niet met karton de kleine antennes te maken.

Plaats een reactie