Overzicht » American Candy Surprise

American Candy Surprise

american candy surprise maken92) American Candy Surprise knutselen: Hartstikke populair en hartstikke lekker, heb jij toevallig Amerikaans snoep ingeslagen voor jouw lootje en wil je het graag verstoppen in een surprise in datzelfde thema? Maak dan een American Candy surprise.

 

  • Benodigdheden: Rechthoek doos (bijvoorbeeld van cornflakes), verf, rood, paars, geel, groen en roze snippers papier (of een zak confetti)
  • Tools: schaar, verfkwasten
  • Verstopplek: In de American Candy verpakking

Handleiding

Aan de slag: Voor de American Candy surprise maken we een Wonka Rainbow Nerds verpakking na waarin je jouw cadeaus kan verstoppen. Dit idee isamerican candy surprise maken vrij simpel om uit te werken maar is hartstikke leuk voor de ontvanger die dol is op Amerikaans snoep.

Kies op basis van de hoeveelheid werk die jij wilt hebben aan deze surprise een kartonnen doos, zo kan je voor je American Candy surprise kiezen voor een kleinere doos van bijvoorbeeld cornflakes of je kan juist een grote doos ophalen in de BCC of MediaMarkt. Hoe groter de American Candy surprise hoe leuker het is voor de ontvanger van jouw American Candy surprise.

american candy surprise makenVul de kartonnen American Candy surprise met allerlei snippers gekleurd papier, dit stellen de snoepjes voor die zich in de Rainbow Nerds verpakking bevinden. Om werk te besparen kan je ook een zak confetti halen. Verstop je cadeaus tussen de confetti en tape vervolgens de doos goed dicht aan zowel onder als bovenkant.

Pak nu je verfkwasten en verf de hele doos eerst wit, dit is de onderlaag waar je zo verder op gaat werken. Zoek op internet de afbeelding erbij van hoe een Wonka Rainbow Nerds verpakking eruit ziet zodat jouw American Candy Surprise perfect nagemaakt kan worden. american candy surprise makenAls je een kleine doos hebt gekozen kan je er ook voor kiezen om de verpakking gewoon uit te printen en deze op de doos te plakken.

Zodra je American Candy surprise helemaal geverfd is laat je hem drogen en je surprise is klaar om ingeleverd te worden!

1 gedachte over “American Candy Surprise”

Plaats een reactie