Overzicht » Aap surprise maken

Aap surprise maken

aap surprise maken#67 Aap surprise maken: een aap surprise is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en kan soms vrij beledigend overkomen, echter zijn er genoeg dieren liefhebbers die super dol zijn op apen, voor hen kan jij ideaal een aap surprise maken!

 • Benodigdheden: kranten, verf
 • Tools: behanglijm, schaar, verfkwasten, tape
 • Verstopplek: in het buikje van de aap

Handleiding Aap surprise

Aan de slag: Een aap surprise maken kan vrij veel tijd in beslag nemen, maak deze dus alleen wanneer je echt bereid bent om een aantal dagen bezig te zijn voordat je helemaal klaar bent. Wanneer je ervoor kiest om je surprise in de buik van de aap surprise te verstokken moet je jezelf wel realiseren dat al jouw harde werk voor je ogen aap surprise makenopengescheurd moet worden. Je kan er dus ook voor kiezen om onder jouw aap surprise een plateautje te maken gemaakt van een kartonnen doos waar je jouw cadeaus in verstopt.

Begin met het maken van propjes, het makkelijkste is om te beginnen met het lichaam (voor de buik verstopplek doe je jouw cadeau nu dus in één van die propjes krant). Met tape kan je jouw kranten aan elkaar tapen. Je hebt behoorlijk wat kranten nodig voordat je het correcte figuur hebt, geef het dus niet meteen op want er zit behoorlijk wat werk in. Zodra je tevreden bent met jouw aap surprise buikje kan je verder gaan met het maken van armen, benen, een staart en het hoofd met twee oortjes.

Het makkelijkste is om de aap surprise te laten zitten, om deze manier komt er minder gewicht op te benen maar voor alle experts kan je hem natuurlijk ook laten staan.

Als je tevreden bent met alle delen tape je alles goed aan elkaar vast, bedenk je dat er nog papier-maché overheen komt dus  gaat het voor nu alleen nog om de basis vormen van jaap surprise makenouw aap surprise. Knip nu kranten in stroken en maak je behanglijm en begin met het bedekken van jouw aap surprise.

Wanneer je helemaal tevreden bent met de vorm van jouw papier-maché aap surprise laat je hem drogen, eenmaal droog pak je jouw verfkwasten erbij en verf je jouw aapje in een leuk kleurtje (bruin bijvoorbeeld).

3 gedachten over “Aap surprise maken”

 1. Haai,ik ben Jaqueline. Alles is heel erg duidelijk,hoor,alleen op het einde staat:” eenmaal droog pak je jouw verfkwasten erbij en verf je jouw aapje in een leuk kleurtje (bruin bijvoorbeeld).” ik weet echt niet hoe ik de aap moet verven! Helemaal bruin is ook niet zo leuk,denk ik en als ik de ogen erbij doe (zoals ik al heb gedaan) zien ze er niet zo leuk uit. dus nog handige tips daarvoor? of misschien nog een duidelijkere foto? En kan je misschien snel antwoorden ik moet mijn surprise binnen 2 weken af hebben!
  Alvast Bedankt!
  Jaqueline.

  Beantwoorden
  • Hallo,Niemand. ik heb bij de vorige pagina gezien hoe je een palmboom moet maken,misschien is dat wat? En ik weet niet hoe je een palmboom met een aap erin moet maken!
   Sorry!

   Jaqueline

   Beantwoorden

Plaats een reactie